Lukáš Rohan / Kanoista Lukáš Rohan na OH 2020 - Aktuálně.cz / Canoe slalom prague, prague, czech republic.

Lukáš Rohan / Kanoista Lukáš Rohan na OH 2020 - Aktuálně.cz / Canoe slalom prague, prague, czech republic.. Zpočátku měl ale velký strach z divoké vody. 2019 icf canoe slalom world championships 094. Kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu stříbrnou medaili ve vodním slalomu. Účastnil se letních olympijských her 2020 v tokiu, kde získal stříbrnou medaili. Nechci snad říct, že na mě zbyl, ale blížilo se to trošku k tomu.

Lukáš rohan vyhrál v troji závod kanoistů. Media in category lukáš rohan the following 4 files are in this category, out of 4 total. Brokový střelec jakub tomeček má nadějně rozjetou. Přidejte se na facebook a spojte se s lukáš rohan a dalšími lidmi, které znáte. Kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu stříbrnou medaili ve vodním slalomu.

Světový poháru slalomářů po dlouhé době bez medaile ...
Světový poháru slalomářů po dlouhé době bez medaile ... from www.kanoe.cz
Lukáš rohan slaví svou stříbrnou medaili z tokia. Syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohan začínal na vodě v devíti letech. Přestože lukáš rohan, pro kterého se v neděli jednalo o promiérový start pod pěti kruhy, měl jistotu postupu do semifinále už z prvního kvalifikačního kola, neboť dále postupovalo. Lukáš rohan se sice ve finálové jízdě jednou dotkl čtvrté branky, i tak. Května 1995, mělník výška a váha: Lukáš rohan vyhrál v troji závod kanoistů. Lukáš rohan is on facebook. Kanoista lukáš rohan si účast v pondělním semifinále zajistil osmým nejlepším časem, kajakářka kateřina minařík kudějová šestým.

Přestože lukáš rohan, pro kterého se v neděli jednalo o promiérový start pod pěti kruhy, měl jistotu postupu do semifinále už z prvního kvalifikačního kola, neboť dále postupovalo.

Česko tak na oh v tokiu získalo první medaili, a to stříbrnou. Minařík kudějová byla šestá, téměř osm vteřin za favorizovanou australankou jessicou foxovou. Canoe slalom prague, prague, czech republic. Porazil ho jen benjamin savšek ze slovinska. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Šestadvacetiletý vodní slalomář zajel v kvalifikaci osmý čas, za nejrychlejším slovákem matejem beňušem zaostal o více než pět sekund. Května 1995, mělník výška a váha: Stříbrný lukáš rohan, zlatý slovinec benjamin savšek a třetí sideris tasiadis Přestože lukáš rohan, pro kterého se v neděli jednalo o promiérový start pod pěti kruhy, měl jistotu postupu do semifinále už z prvního kvalifikačního kola, neboť dále postupovalo. Lukáš rohan vyhrál v troji závod kanoistů. 180 cm, 73 kg klub/trenér: Účastnil se letních olympijských her 2020 v tokiu, kde získal stříbrnou medaili. Syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohan začínal na vodě v devíti letech.

Another czech, tereza fišerová, took bronze in. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Canoe slalom prague, prague, czech republic. Zobrazit profily lidí, kteří se jmenují lukáš rohan. 2019 icf canoe slalom world championships 094.

Kanoe.cz
Kanoe.cz from kanoe.cz
Května 1995, mělník výška a váha: Lukáš rohan se svou stříbrnou medailí z olympijského závodu kanoistů. Účastnil se letních olympijských her 2020 v tokiu, kde získal stříbrnou medaili. Wheather you paddle canoe or kayak or you are just a fan of the czech. Šestadvacetiletý vodní slalomář zajel v kvalifikaci osmý čas, za nejrychlejším slovákem matejem beňušem zaostal o více než pět sekund. Lukáš rohan vyhrál v troji závod kanoistů. Minařík kudějová byla šestá, téměř osm vteřin za favorizovanou australankou jessicou foxovou. Šestadvacetiletý rohan zajel v kvalifikaci osmý čas, za nejrychlejším slovákem matejem beňušem zaostal o více než pět sekund.

Vodní slalomář lukáš rohan je juniorským mistrem světa 2013 v kategorii c2.

Nebylo to vyloženě cílem, pousmál se rohan starší. Canoe slalom prague, prague, czech republic. Lukáš rohan se sice ve finálové jízdě jednou dotkl čtvrté branky, i tak. Informace, zprávy a články z různých zdrojů. Taková je vizitka českých vodních slalomářů v sobotním programu olympijských her. Sleduj jen to, co tě zajímá, na flashsportu! O postup do stejné fáze turnaje usiluje i mezi kajakářkami kateřina minařík kudějová. Syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohan začínal na vodě v devíti letech. Je synem jiřího rohana, dvojnásobného stříbrného olympijského medailisty z her v barceloně 1992 a v atlantě 1996. Šestadvacetiletý rohan zajel v kvalifikaci osmý čas, za nejrychlejším slovákem matejem beňušem zaostal o více než pět sekund. Udělá táta doma místo na tu synovu? Lukáš rohan is on facebook. 2019 icf canoe slalom world championships 094.

Lukáš rohan is on facebook. Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. K favoritům podle dosavadních výsledků sezony patří biker ondřej cink i kanoista lukáš rohan ve vodním slalomu. Je synem jiřího rohana, dvojnásobného stříbrného olympijského medailisty z her v barceloně 1992 a v atlantě 1996. „lukáš už nebydlí s námi, má svůj byt, tak ať si udělá místo sám, měl jasno trenér.

Kanoe.cz
Kanoe.cz from kanoe.cz
Taková je vizitka českých vodních slalomářů v sobotním programu olympijských her. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Sleduj jen to, co tě zajímá, na flashsportu! Media in category lukáš rohan the following 4 files are in this category, out of 4 total. Kanoista rohan i kajakářka kudějová jsou v semifinále. Česko tak na oh v tokiu získalo první medaili, a to stříbrnou. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know.

Vodní slalomář lukáš rohan (*30.

Prezentace pokračuje na dalším snímku. Sleduj jen to, co tě zajímá, na flashsportu! Stříbrný lukáš rohan, zlatý slovinec benjamin savšek a třetí sideris tasiadis Šestadvacetiletý rohan zajel v kvalifikaci osmý čas, za nejrychlejším slovákem matejem beňušem zaostal o více než pět sekund. 2019 icf canoe slalom world championships 094. Kanoista lukáš rohan si účast v pondělním semifinále zajistil osmým nejlepším časem, kajakářka kateřina minařík kudějová šestým. Lukáš rohan se sice ve finálové jízdě jednou dotkl čtvrté branky, i tak. Kanoista lukáš rohan i kajakářka kateřina minařík kudějová bez problémů postoupili do semifinále vodního slalomu na olympijských hrách v tokiu. Lukáš rohan vyhrál v troji závod kanoistů. Vyhrál jeden závod světového poháru v červnu 2021 také v praze. Join the paddling community in prague troja. 180 cm, 73 kg klub/trenér: Vodní slalomář lukáš rohan (*30.